Szakaszos Aquatlon Verseny Győrben!

Szakaszos Aquatlon Verseny Győrben!

 

A Magyar Triatlon Szövetség megbízásából a Kis Tri Team SE, szakaszos aquatlon versenyt rendez Győrben, az Aqua Sportközpontban.

Verseny időpontja: 2024. március 9. 9:00 óra

 

A verseny a Győrben található Aqua Sportközpontban kerül megrendezésre, 2024...

KisTri kerékpáros edzőtábor
KisTri kerékpáros edzőtábor, Makarska 2024. április 12-19.

Legyél részese egy szuper edzőtábornak a festői szépségű Makarskán és környékén. Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen hétre és mászd meg a Biokovo-hegység emelkedőit, tekerjük körbe Brac és Korcula szigetét.

Miért csatlakozz?...

Nagy örömünkre egy igen prominens vendéget fogadhatunk november 24.-én a budapesti klubhelységünkben. Dina Márton profi kerékpáros lesz a vendégünk egy szakmai beszélgetésre. Marci a 2021-es Giro d'Italia indulójaként mesél majd arról, hogy milyen belülről egy ekkora verseny. Szó esik arról, hogy...

III. KisTri 100x100 Challenge
2023 december 30-án a BVSC uszodájában harmadszor kerül megrendezésre a KisTRI 100*100 challange.
A rendezvény egy remek lehetőség arra, hogy egy jó hangulatú versenyen közösen búcsúztassuk a 2023-as évet miközben elkezdjük a felkészülést a következő évre.
Ugorjunk fejest az újévbe. A kihívás...
Tesco Duatlon Gála
Tökéletes szezonzárás a Tesco Duatlon Gálán!
 
A Tesco egy csodálatos helyszínt és izgalmas lehetőséget nyújtott ezzel a gálával a hazai triatlonos társadalomnak. Hasonló gálára eddig még nem került sor, hiszen a legjobb hazai amatőrök is lehetőséget kaptak, hogy megünnepelhessék, lezárhassák a...

Pár évvel ezelőtt, ha azt mondta valaki, Zwiftel, jó eséllyel azt se tudta a környezete, miről beszél. Azóta nagyot fordult a világ, a Zwift elés olyan fogalom lett,mint a „guglizás”, megszűnt az off szezon, és igazi mainstream lett az indoor cycling / indoor training. Manapság, ha nem tervezünk be...

Mit jelent 18 év komolyabb kihagyás?

Talán pár embernek még ismerős lehet a 2003-as nagyatádi eXtremeMan, hosszútávú OB abszolút 3. helyezettjének, Márta Lászlónak neve.
28 éve ismerjük egymást, és szinte együtt kezdtük el serdülőként ezt a csodálatos sportot.

Laci óriási motivációt jelentett nekem...

Bringázás a szobában, görgő fajták, és főbb jellemzői.
A hideg idő és a rövid nappalok miatt télen az egyik leghatékonyabb edzésmódszer a benti bringázás. 

Nyakig benne a felkészülésben, az elmúlt hétvégén 3 terepfutáson is részt vettek a KisTri Balatonman Team tagjai!

Kis Gyula felkészítő előadása

Előadás a versenyszezonra való felkészülésről azok számára, akik úgy érzik; 2017-ben nemcsak rajthoz állnának, hanem tudatos munkával és jó idővel célba is akarnak érni valamely hosszútávú triatlon versenyen.

Image
Cím
2931 Almásfüzitő
Petőfi tér 1