Szurominé Pulsfort Diána (kerékpáros edző)

Nevem: Szurominé Pulsfort Diána
Születtem: Budapest, 1983.05.05
Lakóhelyem: Szentendre
Foglalkozás: Contract Manager (Deutsche Telekom)

Eredményeim: 6x Magyar Bajnok országúti kerékpársportban, többszörös Budapest Bajnok Időfutamban és Mezőnyversenyen, Fél Ironman távú Országos Bajnokságon 2. helyezett.

Amióta az eszemet tudom, sportolok. Nagyon aktív kislány voltam, így szüleim gondoskodtak róla, hogy felesleges energiáimat lekössék.

Mivel a Balaton mellett nőttem fel, mindig volt lehetőség sportolásra. Általános iskolásként versenyszerűen úsztam, de mellette az iskola szinte minden tornacsapatát erősítettem. Szertornáztam, kézilabdáztam, atletizáltam, röplabdáztam, aerobikoztam, gyorskorcsolyáztam, síeltem, vitorláztam, lovagoltam, ...

Az országúti kerékpársporttal főiskolásként ismerkedtem meg és mai napig űzöm. A triatlon világába 4 éve csöppentem és Gyula segítségével nagyon hamar jó eredményeket értem el. Életem eddigi egyetlen féltávú bajnokságán beállított 5:19-es eredményemet titkon szeretném még megdönteni, mert a futáson még biztosan tudnék mit javítani;)

A kerékpározás számomra több mint sportág… ez egy életstílus. Nagyon szeretem a száguldás és a szenvedés egyvelegét, amit minden tekerés alkalmával átélek. Gyönyörű helyekre juthattam el és nagyszerű embereket ismerhettem meg a sportolás révén. Két országúti kerékpáros világbajnokságon is részt vehettem az elmúlt években, Olaszországban és Spanyolországban, amik egy életre szóló élményt adtak.

A sport az embernek szabadságot és örömet nyújt, ami által megismerhetjük azt, ami bennünk rejlik. Kívánom mindenkinek, hogy ezt a leírhatatlan érzést megélje! ;)